<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d976577268502880902\x26blogName\x3dRUDIEY+RAFIEY\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rrafiey.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rrafiey.blogspot.com/\x26vt\x3d3432625066979313561', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
type="application/x-shockwave-flash" />
Thursday, September 13, 20125:21 AM

Best siak hari ni. Hehe, tadi balik sekolah pukul2 petang tapi mama amik pukul2.30. How sweet kan? --' petang tu terus cakap dekat mama. Me "ma ptg ni nak pegi pustakaan jap" mama "dgn siapa?" me "dgn kawan lah dia ambik naik motor"... Hee wany tak tahu aku nak kena kan dia.. Then atas motor dapat text.. "Rudieyyyyyyy!" aku pun jw "sape ni?" dia reply "Nak kenal boleh?" Aku "--'" "alahh boleh lah plisss" pehh tak boleh bla.. wanyy rupanya xD Kau tak tahu aku pun nak suprise kan kau . Hahaha :O Lepas dia kenakan aku tu, aku dah nak sampai pustakaan pun. Time aku masuk pustakaan tu terkejut beruk dia tengok aku LOL xD Hahahaha, aku tak cakap kan? Sweet tak? LOL. heuhuuhu. Pehh wany omeyy pakai tudung sekolah ahh. Macam apa erk? Macam pehh DORAEMON!! nak aje aku cubit cubit. Wany sweet k. Dia tulis dekat tgn aku "ILY" sblah lagi "Sayang rudiey :-*" Melting me;ting lah aku kat situ hadoii. Wanyy ni memang sengajeee xD dah aku taknak cerita lagi. Panjang lagi tapi malas nak cerita biar aku, wany and kawan kawan dia tahu :O byebyee



Tuesday, September 4, 20128:20 AM


Ni lah Azlin Syazwani time ni dekat rumah dia pada hari Ahad bersamaan 2/9/2012



Sunday, September 2, 201210:00 AM

Hari ni hari yang pehh so sweet siak gila bapak aku xD Heee. Aku terlalu excited sampai aku solat subuh hari tu berdoa agar semuanya berjalan dengan lancar. Pukul 6.30pg aku dah bangun then tidur balik lah dalam pukul 7 lebih tu. Teman mama jap lepak berbual. Aku tidur sampai pukul12.30 sbb aku malas nak tunggu, Hee. Then aku call Nia Simpson dia cakap "weh aku ambik kau dalam pukul 2 lah, aku malas nak kat rumah yas lama lama" dalam hati aku pehh pehhh seronokk gila sebab lepas tu rumah wani. Rindu gila dekat wanyy :') Tadi aku pakai baju kurung warna purple kay. Pehh first time raya rumah orang baju kurung. Sbb aku suka baju tu and lagi satu sebab aku takde geng. Kawan aku semua nak pakai baju kurung. K...... decide kene jugak pakai baju kurung. Sampai rumah Eliyas eishh semua pandang kata aku comel. Cehh dalam hati pehh aku cantik rupanya auuuuuwww xD gedik siaaaa hahaha. Then nak ke rumah Wany ni mama kata dia hantar then tetibe dia nak pegi shopping pulak -,- Terpaksa mintak tolong Eliyas bawak aku naik motor hantar ke rumah Wany. Pegi rumah wany 5orang lah Niaa simpson, Sarah, Yumiko Tee, and Mieyka Zaqkiah. Okay cantik ! Tapi sampai tu pehh serius malu nak mampus semua tengok :'/ aku kelakar kot pakai baju kurung. Dah nak nges dah aku time tu eh? Hahahhahahaha xD Then kitorang pun duduk. Ishh kene buli dengan budak ni ambik air :'D Wany tengok je aku. Kay kau comel sayangg peh time tu rasa nak peluk kau tapi................................. takboleh :O sedih sedih. Hehee. Dah lepak lepak tu kwn kwn aku nak balik. Aku tggl sorang sbb tunggu mama ambik so lambat ~,~ Hee, then lepak berbual bual dengan Bell, Bescowt, Wawa and yang lain lain tak ingat :p Wany buat aku happy hari ni :') The one i can't live is without bestfriend like you.. Please don't go far away coz i still need you. Penat lah nak cerita lagi. Sambung nanti jelah dah. Assalammualaikum :D byebeyee



Second Eid Mubarak
Thursday, August 23, 20129:46 AM



Do you see that house? besarkan? Tapi saya tak suka hahaha. Ini lah rumah makcik saya yang saya tidur time second raya. Walaupun terpaksa tidur rumah ni senyum jelah katanya raya :)



Ni gambar time dah sampai Taman Alam Budiman yang dekat Meru,Klang. Apa apa pun Alhamdulillah
sampai jugak akhirnya. Menyakitkan lah dekat situ but it's okay happy eid mubarak so semua
bersabar :D hahaha. Btw kawan semua saya dah takde facebook actually. Buat sakit hati je dengan timeline tah pape tu. Macam SHIT !! ish ishh astaghfirullah ehehe. So sekarang saya cuma aktif twitter sahaja. Tak tahu twitter saya? Ni linknya https://twitter.com/OfficialRudiey. Get it? Okay korang boleh follow, kalau nak saya follow balik just tweet je. Sbb saya tak follow orang yang tak kenal actually.
Tapi kalau korang nak saya follow balik just tweet okay :) Iloveyou. Byebyee




With People in The Round
Monday, August 13, 20125:42 AM

SELAMAT HARI RAYA SEMUA
Terima kasih Ya Allah, akhirnya semua berjalan dengan lancar. Penat tau time ni tapi happy okay. Macam macam kerenah diorang ni. Firstly rancang cuma budak budak sekolah jee tapi semua nak celebrate birthday someone so aku dengan hunny jelah. Tiba tiba dia ajak Aiza tekejut kay. Tiba tiba lepas aku booking kat PizzaHut dia datang kat meja aku. Ingat nak tegur then terus duduk. Hahahaha. Taktahu plan diorang actually segan :) But cover cover pedehal. Hahaha, then lepas berbuka semua dah kenyang kitorang ke uptown beli tudung maklumlah semua dah bertudung xD Lepas beli penat semua kitorang ke wetex parade jalan-jalan. Then lepas dah jalan kitorang semua dah nak balik aku pun jalan sorang pegi ke Trend D tiba tiba nampak Diena Ouhh >< *dalam hati nak tegur tak?* tegur afdal katanya hahaha. Then tebalkan muka guna bedak 3k ok xD suit suit dia tak pandang -,- Ohh dia setia ni budaknya. Biala panggil "Diena!" ambik kau dia pandang "ehh? heyy" hahaha. Okay lah tu lepas lama gila tak jumpa :) It's better dari tak jumpa.
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN DARI SAYA AISA EZZATY AKA RUDIEY RAFIEY